tisdag, mars 21, 2006

Skärpning!!!!

Skärpning åt Leksands alla ishockeyspelare som inte har något hjärta för klubben, eller som redan gjort klart med andra klubbar till nästa säsong.
I samtliga klubber förekommer det att spelare gör klart med andra spelare redan innan säsonger är över.
I detta fall krävs det att Curre Lundmark vågar göra något. Kanske göra det som Aftonbladets Mats Wennerholm skriver i sin krönika, dvs att han bänkar de spelare som inte har med Leksand att göra nästa år.

***

Ta istället in juniorer som har hjärtat för klubben, som har potentialen, som har viljan att dra det där extra strået i stacken. Det kan hjälpa. Varför inte chansa? Vad har Leksand att förlora? Jo, allt! Det lag som man ställer upp med nu, med minst 100 tjecker håller helt enkelt inte då de inte har offerviljan som krävs.
Det har juniorerna!

***

Curres uttalande var kanske att ta i, men det behövdes på sätt och vis.
Niklas Perssons svar på uttalandet var bra, men det lät aningen självsäkert;
"Vinner vi bara hemma och tar några matcher på bortaplan ska det räcka" sade han till Aftonbladet. Några matcher på bortaplan, hur fan har spelet sett ut? Var finns hjärtat? Var finns viljan, som karln talar om?
Nej, ta in A- och B-juniorer i laget nu och skicka hem 50 tjecker. Resten får vara bänknötare.
Juniorlaget åkte ut i slutspelet mot HV71 efter bra motstånd. Nu är de spellediga om inte Curre är smart och frågar dom.

***

I kvalserien har det visat sig flera gånger att motivation slår klass. Framförallt när man kommit bakifrån, men frågan är om något lag som kommit ovanifrån vågat chansa på sina juniorer.
Snälla Leksand, gör rätt för en gångs skull. Ge förtroendet till de som har hjärtat i Leksand, till de som har viljan, till de som vill offra tänder, till de som en dag har ambitionen att vinna SM-guld med Leksand.

***

Hemmamatch mot Malmö imorgon, då vill jag se förändringar i startuppställningen. Förlust då och fakta är, i praktiken, "Grattis Allsvenskan - Vi Är Tillbaka".

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida