fredag, februari 24, 2006

Recovered



Dåligt publicerat på senaste tiden. Detta beror på den feber och tunga förkylning jag tampats med i över en vecka. Igår, torsdag, blev man äntligen frisk.
En speciell torsdag. Den var fantastisk.
Varför? Thåström. Det räcker att skriva så.
Den svenska rock- och kulturfigur gjorde en helt underbar konsert igår kväll i fula idrottshallen Maserhallen i Borlänge. Visst, man hade gärna sett honom spela med lite mer ös men det var trots det nästintill perfekt. Ärligt talat är den senaste plattan inte bra. Men då låtarna förvandlades till livemusik fungerade de ännu bättre.
Thåströms titelnamn på sin "best of", om jag får bestämma, blir "Rösten Skär Som En Kniv".

Tre Kronor i OS-final ska bli intressant. Överlägsna 7-3 mot Tjeckien på fredagskvällen talar bara det för goda chanser i finalen. I nuläget ser det ut att bli en helskandinavisk final i OS. Det handlar om Sverige mot Finland.
Sker det kommer OS-finalen bli årets höjdpunkt, eller i alla fall årets match, tätt efter en VM-final för Sveriges fotbollslandslag. Ja, Sveriges fotbollslandslag har själva sagt att man kan ta hem mästerskapet och då ska det fan vara så också.

Slutligen vill jag bara uttrycka mig om hur illa Haiwa smakar. Men men, frestelsen utanpå kan ju säga något annat än vad insidan innebär. Det är ju som många gånger sagt insidan som räknas.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida